NY BLOGG

2009-08-18, 16:58:03 / Kategori: Allmänt
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!
NY BLOGG NU !!!!!!!

TRYCK HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN NYA BLOGG ;*

18AUGUSTI

2009-08-18, 15:40:51 / Kategori: Allmänt

vaknade runt 06.15 , klev upp, fixa mig. sen vart det ju Hagaskolan först. Vi kollade på i taket lyser stjärnorna. haha, hade faktiskt aldrig sett den. den var väll sådär. värsta hemsk var den iaf :( , hatar hemska filmer.. , ahja, sen gick vi till petre igen då. typ det regna ju som fan. så vi kunde ju inte gå ut och göra något eller gå nån stans på rasten. så det vart ju att sitta inne hela tiden typ. gjorde inte så mkt på lektionerna heller. typ fett trist.

och pappa som ligger på sjukhus.. krya på dig <3

& två veckor med dig bby <3


sociala på mobilen ;)

2009-08-17, 22:40:22 / Kategori: Allmänt

chacha

typ snackar skajpis med Cornelia och Anton ;o , fast Cornelias internet dampar ju sönder som vanligt då.. (a) , men jag ska väll endås gå nu , satt det spelar ju ingen roll egentligen :D , hihi. men som vanligt så får ni va sociala på mobilen ist dåå :o ? , eller bahh dom jag känner råååh, annars blir det ju lite jobbbbigt :D , haha. ahja, men ska ju gå upp 06.15 som vanligt så jag hinner fixa mig, satt ska nog inte va uppe så seent ikv då ;o , kunde inte sova igår liksom ??!?! , asså jag hölll på att dööö. och ingen villa sociala med mig på mobilen då heller. så dåå fick jag bahh ligga där och spela nå beroende framkallande spel som jag egentligen inte vet vad det går ut på & tycka synd om mig själv :( , SÅ FÅR DET INTE BLI IKVÄLLLL :D <333 så va social för i helvete! annars jävlaar åker ni på stryyyk, mwihihiihih ;$$ <3

puss & kram


KOM PRECIS HEM

2009-08-17, 19:37:15 / Kategori: Allmänt
hallojj :)

kom precis hem från '' innebandy träningen '' , eller vi var ute och sprang med laget och sånt ;) , haha. asså guuud va dålig kondis jag har fått ;oo helt sjukt. känns skönt att det har börjat igen, så slipper jag känna mig så fet när jag äter godis :o , haha. omg, det var iaf fett jobbigt kan jag lova. trodde att jag skulle dö ett tag. men så vart det ju inte som tuuur va ;* , men nu ska jag hoppa in i en varm dusch ;) , vi hörs lite senare!

puss


17AUGUSTI

2009-08-17, 15:23:23 / Kategori: Allmänt
hallojj :) !

kom typ hem från skolan för ett tag sen. eller ah, typ alldeles nyss då. det gick väll bra ;) , bahh att man lär gå upp så jävla tidigt. inte kul. och inte kunde jag somna igår heller :( .. och ingen ville vara social på mobilen heller, nope. eller bahh några st (a) , hiihi. men sen typ gick ju alla och la sig så då ville ingen messa med mig mera :( , moooobbbad.. , hihi. inte var det god mat i skolan heller. typ kattmat som vanligt ;ss , eller kattmat är tillochmed bättre än det vi får då. asså det var nån jävla köttfärssås , inte vart man hungrig av att se den eller. näe, jag tog ingen mat. vi gick till arne ist och köpte Ramlösa (a) , hihi. asså jag vart seriöst mätt på den :o ? , kan man bli mätt av en läsk :o ? , det visste faen inte jag xD . Och typ imon ska vi kolla på film på hagaskolan :s , pinsamt att gå dit då ? Har faen aldrig vart inne där. så jag kommer nog gå fel. hihi. hittar ju knappt på min skola satt det kommer nog inte gå sådära jäkla bra har jag en stark känsla av , eller vad tror ni ? ;D haha.
ikväll är det träning också :s , vi ska typ springa. inte blir man springsugen i det här vädret precis. det är typ grått och kallt också duggar det -.- , mysigt ? .. eller inte då :) .
vi lära även gå på en rundtur idag också :o ? som att vi inte vet vart det ligger liksom :o , sen efter fick vi nån äcklig bakelse eller vadfan det va, rulltårta tror jag. typ grädden var ju gammal, så det förklarar ju saken ganska mkt :s .. inte gott var det iaf.

men nu ska jag typ kolla runt lite på olika bloggar :D <3
puss

LALALALA..

2009-08-16, 21:46:15 / Kategori: Allmänt

hhejsan :)

nu är det så att jag ska snart sova eller näe det ska jag inte :D , ska bahh stänga av datorn. såå ni får vara sociala på mobilen ist dåå :D <3 , bahh att bomba med sms ^^ . annars blir jag ledsen jue ;o .
omg, jag vill verkligen ha en ny mobil :o , min är fett paj. typ luckan eller vadfan det är är typ helt trasig så den går inte att stänga ;ss , hur kul är det att gå med tejp på mobilen då ? inte så roligt faktiskt, det ser fett fult ut :o och aah, fast mobilen jag vill ha kostar typ 4000 och har inte så mkt pengar (A) , hihi. men ahja. får väll klara mig med min bajsmobil ett tag till =) ,

pusss


tänk om man var en kille :S

2009-08-16, 18:59:21 / Kategori: Allmänt
Hallojj! :D
sitter här och sitter. snackar skajpis med Emma & Josse / Emanuel & Josef :D <3 , tihihhiihi . Jag heter egentligen Amadeus, men sssssch , berätta inte för ngn ;$$ ! Jag är ju egentligen en kille.. :o  , nejdå . Fan om man skulle va en kille. Fett trök ju :o , Asssåe om jag var kille skulle jag nog va bög ;o ? För asssåå om man sminkar sig och är kille. då blir man väll klassad som bög eller ? , och typ om man gillar killar. och jag gillar ju killar nu ? så då skulle man väll gilla killar då också eller ? , fast nu är det ju så att jag inte är kille =) , och det var ju bra. för då skulle jag ha stora bekymmer som ni kanske märker. hihi.

imon kommer Emma te mig kvart i sju. också ungefär halv åtta ska vi möta Josse vid Hoforshallen. Sen ska vi väll te skolan då -.- , trööööööööööööööööööök. paaanik. ahaja. men nu ska jag fortsätta snacka skajpis med Emmis och Jossis / Emma och Josse / Emanuel / Josef :D <3

puss

Bilder från Sommaren 2009 ..

2009-08-16, 17:11:29 / Kategori: Allmänt

lite av Sommaren 2009


fyra st på en cykel. ja ni kan ju tänka er hur det såg ut!
















HAHAHAHHA, bankaoutomaten hette Otto xD

här vart min kamera lite damp, typ helt suddig ;o

O A = Olivia <3 Amanda :D




jag tyckte den hade sexiga färger :D






så här kan man se ut typ halv fem på morgonen (Y) :)









<3


FALLING DOWN

2009-08-16, 15:57:32 / Kategori: Allmänt

AMANiLICIOUS ;*

2009-08-16, 15:53:17 / Kategori: Allmänt

hhallojj! :D

ursäkta hur min header ser ut. men jag får inte till det. så nu får det se ut så här ett tag ;'$$ , ganska fult vart det.. men ahjaaa, who cares ? not me =) , ahjaaaa. jag tror jag vet vad jag ska ha på mig imon iaf :D

Chinos - Gina Tricot
Svart Linne - JC
Svart Adidas Tröja - Stadium
Gummisnoddar - ?
:D <3
ahja , ni behöver ingen bild på det (?) , ni fattar väll ändå ? ;o , om ni inte gör det. så får ni göra det ändå =D

puss


16AUGUSTI

2009-08-16, 13:13:45 / Kategori: Allmänt
godmorgon , eller vad säger man? :p

vaknade runt halv tolv. tog en dusch och nu sitter man här och har dyng trökigt. blir väll typ att va hemma och slappa galet hela dagen. och imorgon börjar fucking skolan. inte så värst kul då. eller vad säger ni? ska väll ta sällskap med Emma till skolan. Hoppas jag iaf. Tänker inte gå dit själv :o , paaniik. hihi. ahja, men nu ska jag fortsätta att läsa lite bloggar och sånt.

puss

GODNATT

2009-08-16, 00:40:36 / Kategori: Allmänt

hejsan! :)
det blir väll att sova alldeles snart. är typ dyng trött , lovar. och jag blir ennu mer tröttare när jag tänker på att det är skola imorgon. usch fy blä. skabb skola. skabb läxor. skabb fröknar. skabb. ursäkta. mhm. hehe. vetinte vad jag ska göra imorgon. någon som vill hitta på ngt kanske ? ring / smsa isf. vill gö nå kul sista dagen på sommarlovet ju ;o , men allt är så jävla trist i Hofors. Av alla jävla städer i Sverige. varför just Hofors? Eller Hofors är ju inte en stad utan ett jävla råtthål. usch fy blä. skabb råtthål.. ta mig härifrån, snälla. ahja, nu ska jag väll typ tvätta av sminket och sen sova på stört, eller något.

godnatt bäjbi


jag älskar dig

2009-08-15, 21:47:24 / Kategori: Allmänt
du är det bästa som har hänt mig, och det som kommer hända mig.
jag tänker på dig dag som natt.
du är allt för mig, lämna mig aldrig. jag kommer alltid vara kär.
du är det vackraste jag vet. det finaste man kan tänka sig.
det bästa som har hänt mig och du vet vad jag menar.
att jag hittar nån som du. du är så jävla speciell.
längtar efter dig. vill ha dig här. nu.

jag älskar dig <3


I LOVE YOU BBY

2009-08-15, 19:08:09 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
tihi, nu sitter man och snackar skajpis med emmis :) <3, hihihiihhihihiihihihi. vet inte riktigt vad som händer imorgon. vi får la se ? : ) . någon som vill va? ;$$

ahja pussN


ett litet ego kort ;$

bilder

2009-08-15, 16:41:24 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
kom nyss hem från torsåker. vi orkade inte göra ngt så jag åkte hem xD , hahahha. Mmhm. Jag fick typ skäll av en bahh fatt jag kasta en flaska på backen :o värsta taskigt! sen typ stog hon och kolla på oss flera minuter efter i fönstret och såg jätte tjurig ut! tant jäkel. och hon kunde även mitt namn.. undra varför ;) ? , haha hon bahh - HÖRRU AMANDA NU TAR DU UPP DEN DÄR! , jag bahh .. aha ;o . normalt ? jag kasta inte ens utanför henne typ ju ? moget då :O ? haha. Sen gick vi runt också hade vi jätte kul med våra drickor :o ? Vi typ stoppa in munnen också lät det jätte fult. hahahahha. ååh jag trodde jag skulle dö. ååh.

haha här kommer lite bilder från igår och idag :)








lite onödiga bilder men endå!:D<3

PUSSS


snart sticker jag fan :D

2009-08-15, 13:28:02 / Kategori: Allmänt
chacha sötnos..
snart sticker fan jag till torsåker ;$$ <3 , smsa och ring!
pusss

Amanda och Emma gör det som ingen kan
Skaka på rumpan
Vifta på händerna
Hoppa , Hoppa , Hoppa
;) <3

15AUGUSTI

2009-08-15, 11:30:48 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
vaknade runt halv elva. klev upp. sen vart det att städa rummet :OOO , tio poäng till mig dåååeeeh :)) , hmm.. jag som har väntat på att emma ska ha ridit klart, så fick jag nyss höra att inte hennes väckarklocka hade ringt. så hon har inte ridit en ! -.- , fan va irri. ahja. hon ska iaf rida nu. så kanske jag ska sova dära :D nu har jag ett svar på en kommentar!:D



Anonym:
assåeee skaffa ett liv, om man tkr den häääär blogggn är braaee, dåee kan man ju lika gärnaa gå och hängaaa siig + att duuu haaar liiiite myckeeeet smmmmmmmmmmink.

Svar:
jag har ett liv sry :) , och eftersom att du gick in på bloggen så kan ju du lika gärna gå och hänga dig ? , dt är min blogg och jag skriver vad jag vill. och duu ? ; ) jag ser mig i spegeln varje dag. så jag tror jag vet hur jag ser ut :) PUSS!


HATAR RUBRIKER ? :O

2009-08-15, 00:45:06 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
nu sitter man här och sitter. haha, (a) . ehm.. snackar med Emma gör jag också på skajpis. Lite smått busig är vi. Tihihiih. Om jag inte har nämnt det så ska jag till Torsåker imorgon. Och på söndag kanske det blir Valbo med Emma också, om jag får pengar då.. hoppas. Jag måste verkligen shoppa känns det som. Har typ inte gjort det på 31412341234 år. Eller typ en vecka eller nå. Men det är typ ganska mkt då =O . tihihi, där var jag busigt igen.
Ehehe. Mmmmhh. Har väldigt dåligt liv som sitter och skriver inlägg om ingenting då. Men jag har verkligen bajs trökigt. Så då får ni leva med det. Hhihii. Inte mitt fel om ni läser det ;) , det är erat eget. Det kan ni ju tänka på dom som klagar om vad jag skriver. Liksom ? Det är erat eget val att läsa det. Inte mitt val ? Satttt.. Suck on that bitches.
nu ska jag fortsätta snacka skajpis med min Emmis :D <3
ska väll sova snart också..

pussN


Svar på kommentar

2009-08-14, 22:48:04 / Kategori: Allmänt
 

Kommentar:
detdär va juh jävligt moget amanda ;ooooo kan du inte bara skriva alexandra ist för gräsätaren eller ;oo? Är du för feg för att nämna namn :O:O shhit det kallas mogenhet, det är ngt du inte har :OOOOOOOOOOOO VÄX UPP

Svar:
men Liza ? jag har inte skrivit att jag menar Alexandra :o ? Jag kanske menar nåågon helt annan person ? om man tänker så , så är det ju du som kallar henne gräsätare ;o ? snällt!

HEMMA

2009-08-14, 19:44:46 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
kom hem för ett tag sen. har ju varit med emma. vi typ gick runt hela torsåker kände det som. hahaha. och nåra töntar skrek häxa efter oss :o ? noormalt ? , och justjah , dom där tjejerna som tror att dom är så jätte coooola såg vi ju också. COOLA TJEJER! .. eller inte. sscch ;$$, hmm.. också gick vi typ in på ICA 12334134 gånger ;o hahah. kan inte ladda in bilder på datorn, eftersom att min mobil är helt stördbajskukfitt störd i huvve ;@@ , AARRGGHH! ;$$ . tihihi. Imorgon blir det nog Emma också! Vet inte om vi ska va i hofors eller torsåker. Men kanske Hofors tror jag ? : ) <3 , hihi. men snart ska jag snacka skajpis med Emma :))) , pusshej!

vissa frågor som aldrig kommer få några svar. bara att vänta och se..

ÄCKEL

2009-08-14, 12:31:30 / Kategori: Allmänt

hhej..
fan vad jag hatar er. om jag ser er på byn idag asså , ska fan snacka med er. kåta katt jävel & gräsätaren.
ni ska fan inte hålla på så där mot mina kompisar. om ni hatar oss för den vi är, det är inte vårt problem. att ni kommer få ett helvete det är erat eget fel..

jag är så inihelvete irriterad på er två. trodde inte att vi bråkade mer
R men jag hade visst fel. att du ska hålla på så hära, det funkar bara inte. föst kallar du mig massor med saker och nu det här? vad fan är det med dig. seriöst. du sa att jag skapar alla dina problem. men vafan gör inte du då? du förstör bara för dig själv. Hoppas du fattar det snart.. äckel


14AUGUSTI

2009-08-14, 10:31:52 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
ställde kl på 10. Och nu sitter man och väntar på att Emma ska logga in på msn , såå jag vet när jag ska kommmma ?  ;o , men hon svarar ju inte den jäveln =O , ahja, ska väll typ fixa mig snart och så. Sen ner te bussen.
Smsa mkt, har 3000 fria sms nu. Såå smsa smsa smsa :D <3 ,

pussN


TRE ORD

2009-08-13, 22:46:13 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
kom hem för 40 min. har vart med Cornelia och Bella, och sen kom Otto och Charlie också. Men dom var ganska osociala ;o , ahja, vi har väll inte gjort så väldans mkt. bahh gått runt. haha.
imorgon blir det att vara med Emma. Roligt kan jag lova. Blir att åka till torsåker. hihi. kanske sover hos na också :D , hoppas. Faen, det var fett med länge sen jag var med henne. Typ ååååååååååår. Eller nån vecka då , men det känns som 10000 år typ ;o <3 ..

pussN
- jag älskar dig


gammal bild jag vet. men vem bryr sig?


13AUGUSTI

2009-08-13, 13:43:39 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
vakna typ för ett tag sen. men har inte orkat eller hunnit fixa mig en ;ooo , buhu. ska väll va med cornelia idag också dååvaaaaa ;* <3 , vennne vad vi ska göra. hiihih. typ halv fem så är det innebandy möte som vii ska på dåe. heahea. sen blir det väll att vara ute lite och så. vet inte riktigt. men skriver lite mer sen sötnos.

pusssN

12AUGUSTI

2009-08-12, 23:11:39 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
vaknade runt 11 typ. fixa mig sen runt tolv - halv ett så gick jag hem te Cornelia. sen efter ett tag så kom Bella också. hihihi. vi typ gick till Arne. Sen haga som vanligt då. Vi dampade ju sönder också typ skrek och hållde på. haha. men runt nio trr jag så gick vi till lillån och var med Otto och Charlie. fast vi gjorde inte så mkt. eller vi gungade (a) . Tihihi. Sen så hände det! Cornelia bahh knuffa mig satt jag rammalde. eller först så studsa jag jätte mkt :/ , så nu kallar dom mig studsbollen för att jag är så rund också :o , tihihi. 



det här är jag :) '' studsbollen'' . 

11AUGUSTI

2009-08-11, 21:56:21 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
idag vakna man runt typ elva trr jag att jag ställde kl på, sen var det bara att fixa sig och hem te cornelia då. sen kom Liza hem te henne också, och vi stack ut. och på bruket träffade vi nåra , så vi stog och snacka lite med dom ett tag. Sen gick vi och köpte cola och satt oss vid folkan. men det vart tråkigt där så vi stack te simon. hihiih. busigt :$$ , hmm.. ah sen kom tokbella också :D , när hon hade kommit drog vi till juntti , och jag hade lite pms på han och slog han hela tiden. sorryyy för det ;'D , hihiih. mmh men sen lära liza hem och juntti med och simon trr jag xD , hahaha ååh. så då var det bara jag , cornelia och bella. och vi gick runt lite överallt. minns inte vart. haha. och nu sitter jag bara och lyssnar på nån jävla låt som emma visade mig för ett tag sen .. '' 80-talet, vart tog du vägen? , allt sprang bara förbi. vart tog du vägen? den hände ingenting '' . AHAHAHAHAH. såå jävla dålig är den! jag trr jag dör. hahahahah.

pussN


RUBRIK (?)

2009-08-10, 23:43:56 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
idag har man vart med Cornelia & Bella. hahahhahaha. ååh fyfan vad damp vi hade kan jag säga er! haha ååh. vi typ va vi haga hela tiden då. och lekte på bananen (A) ;* , hahahah. och bellla bah rammlade av den ååh AHHAHAHA. fyfan! ahahahahha. såå jävla sött *_* . sen kom nurmi och apan ett tag. men sen stack dom. och då kom otto och charlie. hahahah. mmh, men sen lära jag typ hem. så nu sitter man hära och dampar med cornelia på skype. men hennes internet dampar ju fan sönder. sur jag blir! , och det ska även låta as mkt när hon skriver på tagentbordet. haha. fast nu dampar det as mkt för henne trr jag. för hon typ ringer mig och är helt tyst sen lägger hon på , hon har typ gjort så 1000 gånger nu -.- , hahah.

ahja, hhär kommer ett egopic på mig dåå, men det är ni ju vana med =D <3
men jag vet att ni gillar det. erkännnn!! :D <3


10AUGUSTI

2009-08-10, 11:41:19 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
fettat kul idag dååeh. eller vad säger ni ? ;D , blir väll ut snart. såå jag nås på mobilen. bahh att ringa och smsa. har fyllt på mobilen you knooow :'D <3 , såå då är det bahh att bomba. tihiih ;$$ , ahja, nu ska jag väll fixa mig innan Cornelia spamar sönder mig på sms .. xD <3 ,

pussssN §§


haha igga bilden.den är sen tyyyp vintras ;oo <33


9AUGUSTI

2009-08-09, 22:57:21 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
förlåt för dålig uppdatering. men har inte haft lust tyyyyyyyp.
tihihiih ;$$$ , men iaf. imorgon blir det EmmaahPemmaahPäronPuuungarN^ , <33
vettefaen vad vi ska göraaaaaaa. hihihiihihihihih ;$$$ <33333 men nu orkar jag inte skriva mer.


pussN


5AUGUSTI

2009-08-05, 14:18:15 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
vaknade halv ett av att Cornelia ringde. Ska väll va med henne snart. Så det är väll dags att börja fixa sig då. Men jag är så jävla trött. haha. ahja, får skylla mig själv. Ni kan va lite social på msn tkr jag & på mobilen.

pussN

4AUGUSTI

2009-08-04, 22:21:24 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
idag har man varit med bästaste Cornelia då. vi gjorde inte så där välldans mkt, som vanligt då. men haha, vi har kul endå. typ jag satt på hennes knän och sen så typ rammla hon eller nå så då hamna jag på hennes mage och då kom typ det folk och dom borde fan tro att vi var sjuk i huvve eller ngt sånt. ( fast det är vi ju iofs ) , kom typ hem för ett tag sen. och nu ska man väll sitta vid datorn hela kvällen/natten.

pusssN

bästa kvällen i mitt liv

ily

2009-08-04, 02:11:43 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
har som sagt varit med Cornelia idag. Vi gjorde inte så himmlans mkt. eller jo, vi typ dampa asa mkt. ahahaha, ( som vanligt då ) , (a) . blir väll att vara med henne imorgon också dåew, mkt roligt. tihiihih. vi typ går fan as mkt. så vi borde gå ner as mkt i vikt ;o , liksooom , fast vi äter typ fett mke med godis också, men det behöver vi inte gå in på nu tkr jag ;$$ , hihi.

pussN


3AUGUSTI

2009-08-03, 12:27:38 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
vaknade runt typ tolv -.- , ska snart fixa mig , för ska va med Cornelia idag. hihi. roligt troligt. venne typ vad vi ska göra, men vi brukar bahh dampa när vi är så det blir säkert det dååe. nås på mobilen bitches ;*

puss

natti

2009-08-03, 01:01:16 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
faen har inte gjort ngt idag jue. imorgon kanske det blir Cornelia då. vet inte riktigt vad vi ska hitta på ;'$$$ , tihihi. vet ni vad jag har kommit på ? att jag ska typ sluta äta godis :D ( lycka till ) ,  men asså jag vill inte bli fet eller något. såå typ när skolan börjar ( snart alltså ) , så ska jag sluta äta godis :D , faen vad smart jag är .

gonatt pussssN

Emma Bergkvist

2009-08-02, 18:18:49 / Kategori: Allmänt
jag är så jävla glad att jag har en sån vän som dig Emma. Utan dig så skulle jag inte kunna tänka tanken att leva. Vi har bråkat många gånger, och då mådde jag dåligt. så jävla glad är jag. Så många minnen jag har med dig.

* Backen
* Alla dagar ute på bruket
* Alla dagar ute på byn
* UllaPulla
* Ulla-Maja & Fredrik
* När du jag och Rebecka red xD
* När vi sov i bastun
* När vi sover i din husvagn
* valbo
* päronet & bajskorven


och så jävla mkt mer. Det ska typ bli 10000000000000 minnen till. Jag vet att det kommer bli det. För dig kan jag lita på. Och du vet att du kan lita på mig. Vi kan tjafffsah ganska ofta, men det går oftast över. Amanda & Emma , Emma & Amanda , det är så det ska va. och det är så det är. och det kan ingen ändra på. tagga backen i vinter dåå. skogsbacken here we come ;) <3 , bara fatt vi är så duktiga att åka skidor tkr jag. jag måste fan tacka Rebecka också, som gjorde så vi lära känna varandra.  tack! , Emma Bergkvist du är min bästa vän och så kommer det förmodligen alltid att vara. Utan dig i livet så har livet ingen mening. du är min mening det vet du. du är fan allt, jjah, allt man vill ha. vi skrattar fan åt allt, och har sämst humor. och vi är bäst på att dryga oss på skype. hihi. och nu när du börjar på petre så kommer allt bli bäst, &&&&&&&&& kom ihåååg jag älskar dig mest mycket jag har lärt av dig, du och jag föralltid bby jag svär på dig <3

    
   <3

2AUGUSTI

2009-08-02, 15:41:32 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
kom hem från sandviken för ett tag sen. kul var det. vi tjocka i oss massor med tacos och godis. haha. jag kommer fan bli fet. hade verkligen en toppen kväll ((: , tack flickor. vettefan vad man ska göra idag då. bara chilla galet dåe.

puss

1AGUSTI

2009-08-01, 13:22:06 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
vaknade av väckarklockan halv tolv. sedan har jag bara fixat mig. inget annat typ. och 14.45 går bussen till sandviken, där jag , kim och julia ska sova hos dahlström =) , roligt troligt. har inte så mkt mer att skriva nu. tihihiihihihi ;$$ , men pusshej. här kommer ett litet egookort på mig. och jag vet att ni gillart ;'$$ <3