31JULII

2009-07-31, 23:45:00 / Kategori: Allmänt
hej sötnows..
vaknade runt elva tror jag. sen så var det bara och fixa sig, sen vid typ halv ett så gick jag te bussen och mötte emma. vi typ fula oss lite överallt som vanligt då. bajs på hofors. hofors suger snoppppppp. hmm, imorgon blire väll att åka te sandviken. roligt troligt =) , aja, har varit på bio också. den var väll sådära dåååe.

men nu ska jag fortsätta snackah skajppp.

pussN.

30JULI

2009-07-30, 18:39:25 / Kategori: Allmänt
hejj igen sötnos..
igår runt tio kom jag hem från finland. det var mkt kul tkr jaag =) , kommer nog bilder imorgon , för jag har ingen ork att ladda in bilderna nu. jobbigt jue ;o , aja. mitt löshår har kommit också :) , och det passade ju prima.

idag var jag iaf med Cårneliah och JuttaN. Coolingar ;) , vi typ kollade på film. sen lära jag hem utav ngn anledning ;ss , heahea.

ska gå nu iaf pöwsss.


i love you bby your my angel from the love sky. i always love you, and you always gonna be mine.. <3


PUSSSSSSSSSSSSSSSSSSS

2009-07-19, 16:03:52 / Kategori: Allmänt
ville bara skriva ett litet inlägg innan jag åker. fast jag ska väll inte åka förns om nåra timmar men jaja. har tråkigt så det får bli ett inlägg!

kommer sakna dig emma-pemma-päron-pung-sket-i-näven-och-stoppa-i-mun  , Emma Bergkvist alltså! :) <3 puss på dig. hallllåeåeåå ? det är fan bara en månad kvar tills skolan börjar :OO , omg omg omg omg omg omg omg omg. vill inte, vill inte , vill inte , vill inte! ah ni fattar. jag vill inte. blablabla. nu ska jag platta håret!


< Jag - Emma >

19JULI

2009-07-19, 13:16:49 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
vakna runt 11. duschade och åt. sen vart det att packa för fulla muggar. hahahha ååh, vad fult det lät. men iaf, har typ iaf packa klart nu. och jag har värsta fula väskan från ovako -.- , men det behöver vi inte ta upp. hmmhmm. kommer inte blogga på över en vecka. dont miss me to much bby ;D <3 . men nu ska jag väll ta och fixa håret eller nått.
aja, glöm inte att kollaaaaa in min blogg när jag kommer hem. mkt mkt bilder. <3 :)

hhejdå sötnosar.. här kommer en bild på mig. (: <3
PUSSSSSSSSSS


nattttt

2009-07-19, 01:59:16 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
var med Cornelia idag. vi gjorde inte så mkt då, hehe. som vanligt. såå nu sitter man och snackar skype med emma och nåra till dampar. åååh, det brinner. HAHAAHA.. dålig humor vi har xD ÅÅÅHHHHHHHH. men ah. sen blir det att åka till sthlm och sova där. och sen finland ! kul ska vi ha, olivia! :D får väll ta och packa och sånt lite senare. hehe. och sen kommer det komma tusen bilder från finland. looovar. hahah.
ska snart sova.

pusshejleverpastej!<3



18JULI

2009-07-18, 11:41:49 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
ååh, somna inte förns typ fyra halv fem inatt. och sen var man så jävla tvungen att gå upp kl tio för att jag skulle färga utväxten. ååh fyfan. aja, senare blir det väll att vara med lite folk. kul, kul
skriver lite mer senare.

pusshejleverpastej!



tihi

2009-07-17, 22:21:56 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
var typ nyss med Cornelia :) , vi typ gjorde inte så mkt. eller jo, jag skämmde väll ut mig totalt men det behöver vi inte gå in på :D , hehe. imorgon blir det att vara med folk typ. tihi.
typ håller på att fixar lite med designen :D , så klaga inte!

puss

ut

2009-07-17, 16:42:34 / Kategori: Allmänt
hhhej sötnos..
här sitter man med fulaste kläderna och allt. haha. ska väll ta och fixa mig lite snart. och sen ut med cornelia på bruket. hehe. nås på mobilen. pusstja


.. ni kunde ju sagt ngt liite tidigare.

17JULI

2009-07-17, 14:19:41 / Kategori: Allmänt
tjabba sötnos..
vaknade runt typ halv tolv. och sen dess har jag fan inte gjort nått. trök.



i love you bby <3

16JULI

2009-07-16, 12:12:16 / Kategori: Allmänt
godmorgon sötnos..
vaknade typ nyss. och ska snart äta frulle (a) , vetinte riktigt vad man ska göra idag, det var väll typ tänkt att jag skulle åka till Torsåker och va med Emma & Kitty. Men vet inte om det blir så. Vet inte om jag orkar. haha. är typ as trött. aja ska kila. herrårårårå.

puss


ego

Förlåt för dålig uppdatering..

2009-07-15, 15:44:23 / Kategori: Allmänt
hej och förlåt för dålig uppdatering.. har inte haft tid och så.
men jag ska bättra mig. loovar (a) , tihi. kom nyss hem från Klara. Jag och massor sov där igår. Kul hade vi iaf =) vaknade runt 12 , gjorde pannkakor kollade på twilight. sen så stack jag hem. och kanske ska bada sen. tråkigt, men aah , har bara badat en gång i år. satt kanske måste bada nån mer gång. och det får väll bli idag.. ah men nu ska jag väll ta och göra något annat.. eller nått.

pussss =)))) <3333

natt

2009-07-13, 02:10:01 / Kategori: Allmänt

hhej sötnosar, nu är kl runt två på natten och jag ska snart sova.
blir att åka till torsåker runt kl ett och va med Rebecka, Emma och Rasmus. Vet inte riktigt vad vi ska göra. Men dampa som vanligt blire nog. hahah. Måste fan gå upp as tidigt imorgon såå det är nog bäst jag går och sover nu!

godnatt sötisar
puss


12JULI

2009-07-12, 17:09:37 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
kom hem från Rebecka för ett tag sen. Vaknade runt tolv tiden, och nu är jag trött som bara den. Blir väll att vara hemma hela dagen idag tror jag. Finns ju inte så mycket och göra i Hofors som sagt. Tråkigt. Därför får jag väll vara lite datanödig. tihihi.

Lily Allen - Fuck you


så här ofixad är jag idag

12JULI

2009-07-12, 00:02:25 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
idag vaknade man hos julia vid halv tolv tiden tror jag att det var. sen var det bara att fixa sig och sen stack jag ner till Rebecka. Vi har väll inte gjort så värst mycket. Typ var till Ica och handla chips och sånt så nu sitter vi bara framför tvn och nöter. hihihi. blir att sova där också. men uppdaterar när jag kommer hem.

pussssssss

hemma hos julia =)

2009-07-11, 01:20:56 / Kategori: Allmänt

hhej sötnos..
var nyss ute med Olivia, Fanny och Julia. Var ner till statoil och handla typ dricka och godis och sånt. Eller ah, En cola och en twix. Fast twixen är ju uppäten. Haha. Fast vi är super sega. Så det tog typ as lång tid att gå upp till Julia igen. Men aja, lite damp hade väll Olivia & Fanny som skulle cykla i nån djup jävla vattenpöl. Också skulle Julia filma men precis då ringde hennes mamma, så då filmade hon inte. haha. Men nu är vi iaf hemma hos Julia, och hennes hus är ju inte lite läskigt. Asså det spökar seriöst! uuusch. hatar sånt. tycker att det är skit läskigt ;$$$ .. men ingen slår Kittys hus! fyfan. läskigaste jag varit med om tyyp. hahahha. men seriöst, man såg typ skuggor och sånt överallt :OOO. föresten, Olivia visade oss Lady gaga - Paparazzi .. den är fan läskig den videon! :o




och en snygg bild på olivia & mig :D <3

Escada Ocean Lounge

2009-07-10, 18:44:36 / Kategori: Allmänt

åh nej! min älskade parfym börjar verkligen att ta slut. inte har jag pengar till någon ny heller.

Escada Ocean Lounge


längtar INTE till skolan

2009-07-10, 16:24:08 / Kategori: Allmänt
tjabbas, åt nyss pizza med hela familjen. bror och allt. inte ofta han är här.
annars ligger jag bara här i sängen och dunkar lite musik och chattar på msn.
fast alla är såå osociala. inte så kul då.


halva sommarlovet har fan gått! och jag har inte gjort ett skit känns det som. inte är jag nå brun heller inte. tur att jag och Olivia sticker till finland snart. Hoppas på bra väder där, så kan man bli lite brunare iaf. trist när skolan börjar. längtar verkligen inte. usch. och våran skola är ju inte precis den bästa om man säger så. hamna i bästa klassen iaf. och det är ju bra. alla mina vänner.. förutom några då :) , men dom jag mest brukar va med hamna jag med. och det är bra.

pussssssssssssss

-

2009-07-10, 13:46:55 / Kategori: Allmänt

''du och jag borde starta upp ett band
låta det explodera i skyn
det är svårt att inte gråta när jag tänker på oss två nu
för du har solskenet''


10JULI

2009-07-10, 11:48:04 / Kategori: Allmänt
hhej sötnos..
vaknade för ett tag sen. regnar som vanligt. sjukt trökigt då. kommer säkert regna hela lovet ut nu.. fyfan.  fick nyss reda på världens äckligaste sak. fyfan! hur kunde du säga så? jaja. skit i honom nu.. känns inte som att jag har gått ut på åratal :o ,  måste hitta på något snart. annars är jag fast i datorn. och det är inte så kul. eller jo det är ganska kul. fast inte. men hhaaha. jaja skit i det också. ska väll snart ut med hunden -.- , inte kul i det här vädret.


.. det är ditt fel. inte mitt.


nattinlägg

2009-07-10, 01:42:54 / Kategori: Allmänt

hej sötnos..
händer ingenting just nu. kollade nyss på världens äckligaste film. ( misstolka inte ) , asså äckligt läskig. fyfan! kommer fan drömma mardrömmar xD .. inte kul! blir väll att gå och lägga sig om ett tag. orkar inte sova bort hela dagarna. menigslöst.. men ändå.. det finns ingenting annat att göra en att sova när det regnar. ofta jag går ut när det regnar dåå? mitt hår blir typ superlockigt och det är bara så fult, på mig är det de iaf. och på lördag morgon kommer Rebecka hem! blir att träffa henne då. roligt eftersom att jag inte har träffat henne på en månad. saknar dig sötnos.


...
hur fan kunde du ljuga för mig? </3



nu kommer alla minnen upp.. vad var det som hände? jag menar, jag vet att jag har förstört mycket på den senaste tiden.. men typ i vintras? då var fan allt perfekt. åh, ta mig tillbaka nu tack.
minnerna i vintras är liksom oförglömmigt. jag och rebecka tillexempel. hade sjukt kul i vintras. när vi alltid sov i bastun. ååh, jag vill ha vinter nu tack.. kanske låter konstigt att jag vill ha vinter. men jag och emma hade också så sjukt kul i vintras. typ i backen när vi åkte ''skogsbacken'' , och typ rammlade 24/7 . hahaha. och när vi var på bruket och dampade runt hela tiden. känns som att det var igår. men typ ett år sen snart. så jobbigt. vill ha bästa vintern 2009! så sa jag om sommarn också. men min sommar har inte varit så särkillt rolig hitills. jag vill ha en rak väg, klarar inte flera hinder. känns som att dagarna bara går förbi, och ni har det så mycket bättre utan mig. alla mina vänner. jag förstör bara för er. jag skapar bara problem. jag försöker bara göra allt för er. men endås blir allt bara så jävla fel, och jag förvandlas till en helt annan person. mina tankar tar över, försöker att ta mig loss, men det är jävligt svårt. jag vill bara säga förlåt till mina bästavänner om jag beter mig dumt, eller om jag har. för jag vet att jag har varit dum. ja, mot er alla. vet inte varför det blir så. det bara händer. men nu när jag har bättrat mig och så. så verkar det som att ni inte vill va med mig nå mer. ni vill inte ha med mig att göra. fryser ut mig osv. om ni inte vill vara min kompis.. så säg det bara. ist för att såra mig gång på gång. jag älskar er ju. fortsätt bara och kämpa är det enda man får höra.


lalala..

2009-07-09, 17:31:49 / Kategori: Allmänt
hhhej sötnos..
vad har hänt idag ? själv har jag varit i Falun och typ handlat. fast jag handla bara en svart adidas tröja. så nu har jag tre stycken i olika färger :) Emma är sjuk och Cornelia är också typ sjuk. Så det vart inte att va med dom idag inte. så jag får väll tröka framför datorn hela dagen eftersom att det är sjukt dåligt väder. och det är sjukt tråkigt.
puss

i love you bby, your my angel from the love sky..




09JULI

2009-07-09, 11:47:49 / Kategori: Allmänt

tjaaaaww sötnos..
hmm.. Cornelia ville tälta idag :) inte så bra tält väder direkt ? typ spöregnar -.- ..
händer senare ja0o ? kanske ska va med Emma & Cornelia. busigt.


07JUNI

2009-07-07, 12:47:51 / Kategori: Allmänt
hheej sötnos..
idag blir dt torsåker för hela slanten jao0. ska va med Emma, Kitty, Cornelia. kulkul. först blir det väll att dampa på byyn. sen blir det hem till kitty och där ska vi soova. fast det blir nog inte såå mkt sooova. haha. brukar inte bli det iaf.
puss


bilder från i vintras

2009-07-06, 12:52:12 / Kategori: Allmänt
haha, hittade lite gammla bilder sen i vintras tror jag.

söt sofia <3

söt rebecka <3

söt klara <3

haha, jag i rebeckas ridbyxor! hahaha. ååh, när ni tvinga upp mig på hästen ;o <3

rääbäckka

jag i hårförlägning <3 , ååh minnen i valbo med emma & rebecka

sötjosse & sötemma

sötemma



Sofia Elberg
du fattar inte hur mkt jag kommer sakna dig gumman!
vänner från dagis. jag älskar dig. men hoppas du får det bra.

06JULI

2009-07-06, 11:20:36 / Kategori: Allmänt
Hej sötnos..
vad händer jao ? inget här. fortfarande sjuk. intee kul, inte kul. svimmade typ nyss. eller jag var väldigt nära på att svimma. fyfan vad äckligt det var. trodde att jag skulle dö. haha. igår vart det att kolla på film och mysa galet. jag vill faktiskt bli frisk nuu! :( .. jag har fan inget att skriva om nu, eftersom att jag inte har gjort något..

puss


05JULI

2009-07-05, 12:21:57 / Kategori: Allmänt
hheej sötnos..
jag mår faaktiskt jätte dåligt. tyyp har ont bakom ögonen och i huvve :o . hahahha.. annars kollar man på Hannah Montana! HAHAHA. fyfan vad ägigt pogram. nej men det är ju inget annat på tvn ju. även vaknade jag typ runt 8 och kunde inte somna om typ. och jag hade även världens sjukaste dröm! typ jag och Cornelia skulle börja rida, och sen åkte vi på hennes brorsas moppe helt plötsligt. och typ åkte runt med den på bruket. hahaha. fyfan vad fult. snart ska jag va tjockis och äta chips också :o , det blir min frukost säger vi =) .

pussssssss

sjuk nu då. FAAAAAAAN,

2009-07-04, 23:56:11 / Kategori: Allmänt
hhej sötnoooos.
kom hem från hoforsrocken för några timmar sen. det var ju sådära trååkigt dåå. men jag orka inte va kvar för jag har typ blivit sjuuk. och det är sjuuukt trist asså. ska tyyyp sova snart.
btw, det är typ några killar ute som skäller som hundar ? :o , hörde det precis. HAHAHAHAHA. fan vad fuult. hahahaha, trodde jag skulle skita pååå meej ;$$$$ . tihi, nejdå. imon blire väll datorn hela dagen. tss, roligt. nja inte speciellt. men det finns fan inget annat att göra när man är sjuuk ? såå ni får vara social på msn , skype och bilddagboken. annars får niii smisk på rumpan ;$$$.
men nu ska jag väll sova snart tror jag ? .. för alla är så tråkiga på skype.
btw, jag vill träffa dig nu sötis <3




tss, amanda goes ego. i knooow ;$$$ <3

SÄR MOBIL

2009-07-04, 16:16:41 / Kategori: Allmänt
hej blogggen :*
har precis fixat klart mig, sen bliiir det hoforsrocken med sötisarna. som vaaaaaanligt så nåås jag på mobilen. bara att ringa eller smsaa. svarar alltid. om ni har comviq iaf på sms ;* , typ första gången jag sminkar mig på en vecka. tycker jag har varit duktig faktiskt :D Seriöst! Inte nå smink på en vecka! Bra för att vara mig :D
min mobil är ju sär den också som vanligt så det går inte att importera in dom nyya bilderna som jag knäppte nyss. buhuhuhuuhuh.. fittsärhelvetemobilkuk! .. ursäkta.
 
eftersom att det inte kommer nå nyya bilder idag så får ni nöja er med den här gammla äckelbilden.
pussss


04JULI - lalalalalalalala

2009-07-04, 11:47:35 / Kategori: Allmänt
Hejjj sötnoosaaaaar :*
seriöst! det regna och åska och blixtra som fan igår. fyfan vad läskigt. jag hatar det. buhuhu. trodde att blixten skulle slå ner i mitt hus. men det vart inte sååååå. tsssss. och ikväll blir det nog förmodligen hoforsroocken meeed Oliiiiivia , Kiiiiiimpan , Juliiiiiia. Hihihihi. Buuusiiiiiiiiiiiiiigt. Annars sitter man och snackar skyype. men dom är bara osociala och snackar cs . eller något. jag fattar ingenting iaf. haha. är inte så insatt -.- .. hehehehe.

jag tror jag börjar fåå ögoninflammation , eller hur det stavas. det gör jävligt ont i ett öga iaf. inte skönt, inte skönt.
blablabla.. nu ska jag väll fortsätta lyssna på deras cs babbeeel.

vi syyns bby . pussssssss.



ful gammal äckel bild, varsegod :)

ehehehheheehehhe

2009-07-03, 17:25:49 / Kategori: Allmänt

waaaaazzzuuuuuuup, waaaaaazzzuuuuuuuup ?
tjaaaaaaaaaaaw. har lite tråååkigt dåå. har knappt gjort nått på hela dagen :o . Förutom att shoppaaa.
vart typ två tröjer ett par skor och två par solglasögon. heahea.
imorgon ska man va med cåårneliaah också da.
vetinte vad man ska hitta på. men snart blire iaf grillat. och grillat jag gillart. heahea. jaag är lite tjockis. i knoooow.
äta bör man annars dör man, äter gör man ändå dör man. tihi. thats truuue! tihihi. busigt busigt!
oooh, seriöst. jag måste duschaaaaaa. känner mig värsta flott usch äeeckeeel usch. inte kul, inte kul.
vill ni följa med in i dushen ? klart ni vill. jag vet att ni vill. men det får ni inte :* , tihihi.
vad händer ikväll då? själv tror jag att jag ska sitta vid datorn och dega. som vanligt då. måste ge mej vaaaffan.
dissar typ min familj för datorn. inte bra, inte bra. jag är stor dissarN. yeah. okej, det här inlägger var ju ganska.. meningslöst. och om ni lästee det så borde ni ha haft ganskaa tråkigt. för jag är tråkig. IHIHIHIHIHIHIHIIHIHIHIH.

pppuuusssseeeeeen


03JULI

2009-07-03, 15:05:44 / Kategori: Allmänt
hej sötnos.. har varit varmt hela veckan nu. varit med Cornelia hela veckan också nästan. Kul kul. Ska väll vara med hon imorgon också. kuuuul kul. tihiihh. nästa veecka ska det ju bliii typ piss väder. inte kuuuuuuuuul. omg, jag har damp. ehehehhehe. heheh. hehehe :D .. felåt.



puss